Felső kép


Előjegyzés

A rendelésre mindenkit előjegyzéssel fogadunk!

Előjegyzést telefonon, valamint személyesen is lehet kérni
Aida nővértől vagy tőlem
rendelés ideje alatt.


Kérjük az egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek. Késés esetén, amennyiben módunk van rá behívjuk az időpont után érkező beteget - azonban, ha ez nem oldható meg új időpontot adunk.


♦ Az előjegyzéshez elérhetőségeink

♦ Előjegyzést mikorra adunk

♦ Előjegyzés kérésénél mit kérdezünk

♦ Miért vezettük be, mi az előnye


Az előjegyzéshez elérhetőségeink:

Vonalas telefon: (06/1) 4031337 és (06/1) 4041913 és (06/1) 9201603
mobiltelefonon (06) 70/5951216 vagyunk elérhetőek.


Előjegyzést mikorra adunk:

Friss panasz, betegség esetén aznapra adunk előjegyzési időpontot. Természetesen mindenkinek aznapra adunk előjegyzést, amennyiben a beosztásunkban még van hely és a beteg is ezt igényli. Azonban, ha megtelt az adott nap előjegyzése, akkor más napra fogunk adni időpontot - az akut betegségek, panaszok kivételével. Eddigi tapasztalatunk, hogy előjegyzést rossz esetben is egy-két-három napon belül tudunk adni, de az esetek többségében aznapra. Azonban nekünk is, - véleményünk szerint betegeinknek is jobb - ha előrelátható találkozásokra időben egyeztetnek velünk. Így van olyan betegünk például, aki minden találkozásunkkor megbeszéli a következő tervezett vízit idejét.


Előjegyzés kérésénél mit kérdezünk:

Az előjegyzést kérő nevét, hogy friss betegség-panasz miatt, vagy csak szokásos gyógyszereiért, beutalóért, illetve más nevében is jön-e - ezekre vagyunk kíváncsiak. Ugyanis a beosztás úgy történik, hogy a teendők függvényében több-kevesebb időt számítunk az adott betegre. Kérjük ezért kedves betegeinket, hogy amennyiben lehetséges jelezzék az előre tudható teendőket, igényeket. Ezzel megkönnyítik és gyorsítják munkánkat. Előre is köszönjük együttműködésüket!


Miért vezettük be, mi az előnye:

2007. májustól mindenkit előjegyzéssel fogadunk. Ezt megelőzően az adminisztrációs teendők megnövekedése miatt is a várakozási idő több órásra nyúlt meg. Volt olyan esetünk is, amikor még a reggel 8 órára érkező számos beteg egy része is csak 4-5 órával később került sorra. A várakozásból fakadó feszültség is hozzájárult a rendelés lassabb haladásához. Így végül rászántuk magunkat a mindenkire vonatkozó előjegyzésre (ezt megelőzően is volt előjegyzés, azonban ez nem volt kötelező érvényű).

Legfőbb előnye, hogy a betegeknek nem (vagy sokkal kevesebbet, mint előjegyzés nélkül) kell várakozniuk. Így kisebb az esélye, hogy fertőző betegséget kapjanak el a rendelés során. Számunkra előny, mert nyugodtabb légkörben, tervezhetőbben, egyenletesebb betegellátás mellett ugyanannyi (vagy akár több) beteget tudunk ellátni, mint előjegyzés nélkül.Hirdetés


Könyvajánló:
Ittzés Laura: Nyolc perc


dr. Boiskó Klára nőgyógyász

Fotó: dr. Zengő Elemér

www.zengodoktor.hu | © 2008 dr. Zengő Elemér